~ Dreams, stories, shoes, cities, clothes, books ~

perjantai 28. syyskuuta 2012

Grey days make you too serious

Ensimmäinen koeviikko on puolivälissä. Siinä onkin tän viikon kuulumiset... :D Paljon muuta tehnykään ku lukenu kokeisiin. Sellanen jos joku lamaannuttaa mielikuvituksen ja kaiken luovan ajatusleikin... :P No mutta, ainakin sitä on tullut sivistytettyä itteänsä historialla - esihistoriasta 1900-luvulle -, äikän tekstianalyysin termeillä ja ohjeilla ja matikan yhtälöpareilla. Kaikkein raivostuttavinta on, kun luulee matikan kokeen menneen ihan hyvin, ja on saanu tarvittavat tehtävät tehtyä ja luullu osanneensaki jotain ja sit numero on 6 ½. Fuck yeah. Onneks en oo yhtä paha sössijä muissa aineissa... :D
Okay mutta nyt koulusta muihin aiheisiin, koska muuten mun päässä vilisee kohta enää pelkästään koulun harmaaks värittämiä ajatuksia. Kaiken ei aina tarvii olla niin realistista. ;) Joten, suunnittelinpa tossa yks yö taas vaihteeks mun tulevaisuutta ja keksin jopa uusiakin ideoita.
Psykologin ammatti kuulostaa mielenkiintoselta. Ja kielet on aina ollu mun juttu. Okei, nää ei nyt liittyny mitenkään toisiinsa, mutta siis, mun uusin haave on opiskella kieliä yliopistossa vaikka niin ku humanistisella tieteenalalla ja sit päästä jonneki muualle opettamaan niitä/sitä kieltä. Vaikka englantia Ranskaan tai ranskaa Japaniin tai englantia Italiaan. :D Kuvitelkaas kuinka siistiä ois. :] En ala nyt tolkuttaa tässä että (oh really?) tää ei vois ikinä toteutua, vaan totean vaan lyhyesti ja yksinkertasesti että realistisuus johdattaa sut ainoastaan harmaantuvaks opiskelijaks johonkin Hesan lähiöistä tai kaupan kassaks, unelmat ne on jotka sut saa tekemään jotain suurempaa kuin olisit ikinä uskonut pystyväsi tekemään.

Taidankin tähän listata nyt joitakin ammatteja, heitellä ideoita, jotka vois kiinnostaa. Eikä nää todellakaan ole realistisia suunnitelmia. Ja hei, mä olisin huippukiinnostunut kuulemaan jotain teidän harvojen lukijoiden tulevaisuudensuunnitelmista ja vinkeistä (esim. hyvät opiskelupaikat, tiettyjen alojen palkkatasot jne, jos on vaikka tuttavilta kuullut jtn or something :>) !

- Psykologi
- Kielten opettaja jossain muualla kuin Suomessa
- Kirjailija
- Ulkomaankirjeenvaihtaja
- ?P.S. Yes I know, kuvat ovat vähän randomeita. :)

5 kommenttia:

 1. JES!! :D hyvä sä oot nyt oikeella tiellä menossa ;) meikäläisen suunitelmia ei oo oikee muuta ku et me lähetää reilaa lukio jälkee ja mua kiinnostaa enite visuaaliset alat.. media-assisstentti kuulostas kekeilemisen arvoselta hommalta :3 eikä oikee kunno asiaa mulla taaskaa oo muutaku se sama vanha fraasi: seuraa unelmias! ;) Xp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Media-assistentti todellaki vois sopii sulle! Kannustan kannustan kannustan sua sinne suuntaan :D Ja mehän lähdetään ;) And I promise I will at least try to follow them! :)

   Poista
  2. kiitos kiitos ja meikä vaikka potkii sut sinne mihi haluisit mennä ;) kuha kerrot mihi suuntaa nii täältä pesee 8D x) iha kaikella rakkaudella ystäväni :)

   Poista
 2. noi kuvat o muute iha hemmetin hyviä :DD oikeeta asiaa x)

  VastaaPoista