~ Dreams, stories, shoes, cities, clothes, books ~

perjantai 26. lokakuuta 2012

Now I'm in coma

Nyt se sitten on tapahtunut. Kaikki Suomessa asuvat luultavasti ymmärtävät mitä tarkoitan.
Tästä syysloman virallisesti viimeisestä päivästä ennen viikonloppua alkoi minun horroskauteni. Käperryn talvitakkini ja ison huivin sisään ja yritän hymyillä, koska sillähän voi huijata aivoja luulemaan olevansa onnellinen. Onneksi sentään kukaan ei ole pakottamassa koulussa välitunneiksi ulos, vaan voin jatkaa koomani viettoa sohville lysähtäen! Koulussa viihdyn nykyään ihan kivasti eivätkä opetkaan ole kauheampia.
Se yksi ihminen sitä paitsi siirtää ajatukseni itseensä, kun mielialakin välillä kääntyy pakkaselle. Ja kuinka rakastankaan uneksimisen mahdollisuutta - ihanan sellaisen nähtyäsi voit muistella sitä koko päivän ja hymyillä aidosti :-)
Niin, ei se kaikki niin kauheaa ole, vaikka talvi tekeekin tuloaan vauhdilla. I hate it, mutta en anna sen tällä kertaa kaataa maailmaani! Sitä paitsi - if u can dream it, u can do it! Pidän tämän mielessä koomakauteni läpi, ja onneksi lumimetrien keskellä tarpoessa voi aina laskea katseensa ihaniin talvisaapikkaisiin ja hymyillä. Edes vähän.
The only way is forward.2 kommenttia:

  1. Niinpä! Talvihorros kutsuu! Pian kaikki laahustaa kaupungilla isoissa talvitakeissaan kasvot huiviin piilotettuina.. Silloin yhdenkin ihmisen hymy voi pitää lämpimänä koko päivän! Mutta asiasta kukkaruukkuun, kävit joku päivä kurkkimassa mun blogia ja tein kysymyspostauksen, joten ajattlin, että jos haluaisit käydä esittämässä jotain haastavaa pohdittavaa mullekin! :)) Linkki:http://mess-in-wonderland.blogspot.fi/2012/10/kysymyksia.html Niin ja vieläpä sellainenkin juttu, että liityin sun lukijaksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta :/ Kävin heittämässä sulle pari kysymyksentapaista :-) Kiitokset!

      Poista