~ Dreams, stories, shoes, cities, clothes, books ~

perjantai 21. joulukuuta 2012

Xmas spirit

Tällä hetkellä kaikki upeasti! Vaikka en erityisemmin nauti lumesta, se kuitenkin tuo lisää valoa hämäryyteen ja pitää silmät auki, kun on väsynyt yhdeksän tunnin koulupäivän aikana useamman kerran :D Mutta mutta, uutisena sellainen kiva juttu kuin Harhakuvan viikon kirjallisuuden tittelin vienti! Vaikka Harhakuvassa onkin niin vähän kävijöitä että varmaan yhden ihmisen ääni on saattanut tuoda kyseisen tittelin minulle, olen superonnellinen, sillä tuntuu että vihdoin saan hieman vahvistusta sille että kirjoittaminen on minun juttuni. :-) Sitä tulee niin usein ajateltua, etten millään kirjoita tarpeeksi hyvin eikä minulla voisi olla tulevaisuutta kirjallisuuden parissa sen tuottajana, sillä siihen tarvittaisiin Suomen pienillä markkinoilla jotain erityistä. Eihän minulta sellaista löydy, tykkään vain kirjoitella mutta siihen se varmaan jää.
Lisäksi minusta ainakin tällä hetkellä tuntuu, että olen löytämässä omaa suuntaani opiskelun suhteen. Tutkiskelin tuossa yksi päivä hetken mielijohteesta Helsingin yliopiston sivuja ja löysin sieltä parikin oikeasti tosi houkuttelevaa laitosta. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että lukion jälkeen voisi yrittää hakea johonkin niistä, katsotaan nyt, mutta ainakin kiinnostus heräsi! :-)
Tästä opiskeluasiasta pääsenkin sopivalla aasinsillalla surkuttelemaan Oriveden opiston nykytilannetta. Lehdestä sai lukea ensin, että se on uhassa saada siirron nykyisestä sijainnistaan ja tänään yhden opettajan kohtalon kerrottiin olevan irtisanominen ja mahdollisesti useiden lomauttaminen. Voi eih, pelottaa, miten opistolle käy! Itse varmasti monien muiden joukossa elättelen toiveita yksivuotiselle kirjoituskurssille pääsystä vaikkapa lukion jälkeen - olen suunnitellut että jos sellaiselle pääsisi, sen jälkeen voisi yrittää hakea yliopistoon (tai jos haen heti lukion jälkeen enkä pääse, Orivedelle pääsy olisi tosi upeaa - jos sinne pääsisi! :D) - mutta rahahan tässäkin viimeistään tulee esteeksi. :))) Säästän säästän, mutta lukion jälkeisen kesän reilausreissu odottaa ja sinne ne rahat katoavat! :D
No mutta, palatakseni alun lumisen iloiseen tunnelmaan toivotan kaikille tätä tarkoituksella ja vahingossakin lukeville rauhaisat joulut! (:5 kommenttia:

 1. hei kuuules nytten.. sulla on lahjoja kirjottamisessa ja jos uskot että pystyt siihen niin sä pystyt ;) ite en oo mikää pro valokuvaaja/kuvanmuokkaaja mutta olen itsekkin Harhakuvassa saanut pari suosikkia näiltä piheiltä suomalaisilta. :D ja alamäet on sitä varten että niiltä voi kiivetä seuraavalle onnistumisen kukkulalle C: ja unelmia kannattaa seurata sillä muuten missaa ja paljon. hianoo et sulla on kans joulutunnelmaa :D mä venailen täälä intopiukeena et pääsee viettää erilaista joulua Eurajolla :) Hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta ystäväni :) <3 nytte nautittaa joulusta ja unelmoidaan päämme puhki XD ;)

  ps. lukion jälkee odottaa maailmanvalloitus C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmh, oiskin noin helppoa :D Mut jooo anyway thanks for those beautiful words again ;)

   Poista
 2. Voi että tämmösiä blogeja kaivataan lisää jossa ihminen uskaltaa ihan oikeesti kirjottaa juurta jaksaen mitä hänelle kuuluu ja mitä mieltä hän on asioista =) Jatka samaa rataa! ♥

  VastaaPoista